Σάββατο 29 Ιουνίου 2019

Μουσικοχορευτική βραδιά - Ε΄ Προδρόμεια 2019


Το Σάββατο 22 Ιουνίου το απόγευμα παρουσιάστηκε μία ακόμα εκδήλωση των «Προδρομείων» του Αγίου Ιωάννου Προδρόμου Παραλίας σε συνεργασία με την Ελληνορθόδοξη Κοινωνία Προσώπων «ΔΙΨΩ». Το μουσικοχορευτικό πρόγραμμα προετοίμαζαν με πολύ ενθουσιασμό από καιρό, τα τμήματα του Ιερού Ναού το Χορευτικό και το Μουσικό αντίστοιχα.





















Η εκδήλωση ξεκίνησε με χορούς από την Μακεδονία από το τμήμα των Ελληνικών Παραδοσιακών και Λαϊκών Χορών του Ναού, με υπεύθυνη την κ. Γεωργία Δεληγιώργη-Θεριστοπούλου. Παρουσίασαν τρεις χορούς της Μακεδονίας (Ράϊκο, Συρτό Μακεδονίας και Μακεδονία ξακουστή). Μετά τους χορούς ήρθε η ώρα των τραγουδιών. Η Μαριάμ Ρουμελιώτη, η Νίκη Σπηλιοπούλου, η Ουρανία Κορδού και ο Παναγιώτης Κουτρουμάνης μας παρουσίασαν ένα όμορφο μπουκέτο ελληνικών τραγουδιών με τον καλύτερο τρόπο που μπορούσαν.










Οι νεαροί μας τραγουδιστές κράτησαν συντροφιά στον κόσμο που είχε έρθει να απολαύσει αυτή την όμορφη μουσικοχορευτική βραδιά.

Οι μουσικοί που έπαιξαν ήταν ο Κωνσταντίνος Παλαιολόγος ντραμς, ο Βαρδής Αθανασόπουλος φλογέρα, ο Κωνσταντίνος Κουλουμπής μπάσο, ο Παναγιώτης Κουτρουμάνης κιθάρα ηλεκτρική, η Μαρίνα Τσορτανίδου πιάνο, η Βασιλική Αθανασοπούλου συνθεσάιζερ και ο Χαράλαμπος Αβραμόπουλος μπουζούκι.








Δεν υπάρχουν σχόλια: