Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2020

Απλά μαθηματικά για όσους θέλουν να δουν την εξάπλωση του φονικού ιού που μας οδήγησε σε δεύτερη καραντίνα λόγω... της Θείας Κοινωνίας!

Διαβάστε το προσεκτικά παρακαλώ :

Σε όλη την Ελληνική επικράτεια υπάρχουν 9.792 ναοί. Από αυτούς, οι 9.146 είναι ενοριακοί και οι 646 μοναστηριακοί. Από τις 17 Μαίου 2020 που άνοιξαν οι Εκκλησίες μέχρι σήμερα, υπήρξαν 32 Κυριακές.

Εάν υπολογίσουμε ότι τελέσθηκαν Θείες λειτουργίες σε όλους αυτούς τους ναούς μόνο τις Κυριακές, διότι σε μερικούς τελούνται και τα Σάββατα και σε άλλες ημέρες, τότε έχουμε ότι συνολικά τελέσθηκαν 32×9792= 313,344 Θείες λειτουργίες.

Σε όλες αυτές τις λειτουργίες, οι πιστοί που κοινώνησαν, μετέλαβαν Σώμα και Αίμα Χριστού με τον ακολουθούμενο εδώ και αιώνες τρόπο.

Εάν υπήρχε περίπτωση να μεταδοθεί ο covid-19 εξαιτίας αυτών των 313,344 λειτουργιών, πιστεύω να συμφωνείτε, ότι τότε θα ζούσαμε στη χώρα μας, μία εντελώς διαφορετική κατάσταση με την εξάπλωση του covid-19.

Για όσους βάλλουν κατά της Θειας Κοινωνίας …….κι αν γνωρίζουν μαθηματικά, ας κάνουν τους υπολογισμούς με τα επιπλέον δεδομένα , ήτοι ο αριθμός των θ.Λειτουργιών που έγιναν και σαφώς είναι πολύ μεγαλύτερος και το πλήθος των πιστών που προσήλθαν στο Μέγα Μυστήριο ανά Θ.Λειτουργία.

Σύμφωνα με τη θεωρία τους,ότι δηλ. μπορεί να μεταδοθεί ο ιός με τη Θ.Κοινωνια,θα έπρεπε η Ελλάδα να είχε σχεδον εκλείψει από τον χάρτη, να είχε γινει ένα απέραντο νεκροταφείο.Και όχι μόνο δεν είμαστε αλλά και όσοι συμμετείχαμε στις θείες Λειτουργίες και κοινωνούσαμε χαίρουμε άκρας υγείας! Επομένως….


(Από Τόλης Χριστόδουλος Τσιακμακούδης)

Δεν υπάρχουν σχόλια: