Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

Πρωτόγνωρο το μίσος εναντίον των χριστιανών! Όχι άλλων θρησκειών...


Ο Κύριος: "Mακάριοι εκείνοι που θα υποστούν διωγμούς για το σωστό, γιατί η βασιλεία του Θεού θα είναι δική τους. Είσθε μακάριοι, όταν σας ονειδίζουν, όταν σας κατατρέχουν, και όταν λένε εναντίον σας κάθε βρώμικη κουβέντα, χωρίς να είναι αλήθεια εξαιτίας Μου. Να  χαίρεσθε και να αγαλλιάσθε, γιατί τότε ο μισθός σας στον ουρανό θα είναι πολύς!!" (Ματθαίος Ε. 10-12).
    Καλή μου  Ψυχούλα "θα σας μισούν" (Λουκάς ΚΑ.17)
   "Νομίζετε πώς ήρθα για να επιβάλω ομόνοια ανάμεσα στους ανθρώπους; Κάθε άλλο!. Σας διαβεβαιώνω, πώς ο ερχομός Μου θα φέρει διαιρέσεις. Από τώρα και στο εξής μια οικογένεια με πέντε (5) μέλη θα χωριστεί σε δύο παρατάξεις: Τρείς εναντίον δύο, και δύο εναντίον τριών. Ο πατέρας θα είναι αντίθετος με τον γιο του, και ο γιός με τον πατέρα του, η μάνα με την κόρη της και η κόρη με τη μάνα της, η πεθερά με τη νύφη της και η νύφη με την πεθερά της" (Λουκάς ΚΒ.51-53 ).
  Ο ανωτέρω λόγος του Χριστού θα βρει πλήρη και απόλυτη εφαρμογή στις έσχατες ημέρες!!! "Επειδή θα γεμίσει ο κόσμος αμαρτία, οι πιο πολλοί θα παύσουν να έχουν α γ ά π η ". (Ματθαίος.ΚΔ.12). "Οι άνθρωποι θα είναι άστοργοι, αδιάλλακτοι, άγριοι ". (Β. Τιμοθέου Γ.1-4. ). Θα είναι χωρίς αγάπη, όχι μόνον προς τον άγνωστο πλησίον, αλλά και προς τον αδελφό, προς τον φίλο, προς τη μάνα, προς τον πατέρα. Θα σε βλέπουν να πονάς, και θα συνεχίζουν τη διασκέδασή τους.!!
  Θα αρχίσει τότε  (που θα βασιλεύει η αποστασία!!!.), ένα πρωτόγνωρο μίσος εναντίον των χ ρ ι σ τ ι α ν ώ ν, επειδή  και μόνο θα πιστεύουν στο Χριστό!!. "Θα σας μισούν όλα τα έθνη, επειδή έχετε το όνομά Μου". (Ματθαίος.ΚΔ.29.-Λουκάς ΚΑ.17.).
(Αυτό σημαίνει εποχή αντιχρίστου: Μίσος κατά του  Χ Ρ Ι Σ Τ Ο Υ και των χριστιανών, και όσων αγαπούν και διδάσκουν και βοηθούν ιεραποστολικώς για την εφαρμογή του ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ, γι’ αυτό μισούν τους ε ρ γ ά τ ε ς της Εκκλησιάς- Ιερείς, πνευματικούς, κατηχητές, πιστούς της αγίας Ορθοδόξου Εκκλησίας..)
    Αυτός που θα παραμείνει χριστιανός σε τέτοιο διεφθαρμένο κόσμο, θα καταντήσει η πιο μισητή "ΎΠΑΡΞΗ "! (Και μόνο γι’ αυτό θα είναι μεγαλομάρτυρας!).Θα περπατάει με "σκυμμένο το κεφάλι " (Λουκάς ΚΔ.28).
 θα απογοητευθεί...!! (Λουκάς.ΚΔ.28). Δεν θα τολμάει να βγει στο δρόμο, στην πλατεία, θα κοροϊδεύουν, δεν θα του δίνουν φαγητό να φάει, θα τον καταγγέλουν στα αντίχριστα δικαστήρια, για να τον θανατώσουν. "Τότε θα στρέφονται όλοι οι άνθρωποι εναντίον σας. Θα σας καταδικάζουν σε βασανιστήρια και σε θ ά να τ ο " (Ματθαίος.ΚΔ.9.). "Ο αδελφός θα παραδώσει τον αδερφό του σε θάνατο, και ο πατέρας το παιδί του. Και θα ξεσηκωθούν τα παιδιά να θανατώσουν τους γονείς". (Μάρκος ΙΓ.11).
     Τότε και αυτοί οι λίγοι χριστιανοί που θα έχουν απομείνει, θα αρχίσουν να ολιγοπιστούν, και να χάνουν τελείως την πίστη τους στο Χριστό." Τότε λοιπόν πολλοί θα παύουν να πιστεύουν σε Μένα", προείπε ήδη ο Χριστός. (Ματθαίος.ΚΔ.10).Και όχι μόνο:" χ ρ ι σ τ ι α ν ο ί "θα καταδίδουν ο ένας τον άλλον, και θα στρέφονται ο ένας εναντίον του άλλου". (Ματθαίος ΚΔ.10.).

   Τότε "αυτός που θα κάνει υπομονή μέχρι τα τελευταία του, αυτός θα σωθεί, είπε και πάλι ο Κύριος. (ΜατθαίοςΚΔ.13). Διαφορετικά" όποιος, ζώντας μέσα μέσα σ΄ αυτή τη  γενεά την άπιστη και αμαρτωλή, ντραπεί για μένα και τη διδασκαλία μου, θα ντραπεί γι’ αυτόν και ο Υιός του Ανθρώπου, όταν έρθει με όλη του την λαμπρότητα του Πατέρα Του, μαζί με τους άγιους αγγέλους" (Μάρκος Η.38-Λουκάς Θ.26).

Δεν υπάρχουν σχόλια: