Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

Διενοριακό Αθλητικό Τουρνουά που διοργάνωσε ο Α.Ο. ΓΑΛΗΝΗ


Για τον φετινό εορτασμό του Γενεσίου Τιμίου Προδρόμου Παραλίας Πατρών διοργανώθηκε από την ομώνυμη ενορία μαζί με τον Α.Ο. Αχαΐας «ΓΑΛΗΝΗ» για πρώτη φορά ΔΙΕΝΟΡΙΑΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ «ΠΡΟΔΡΟΜΕΙΑ 2015». 

Πρόκειται για ένα κάλεσμα των παιδιών και των νέων από 8 ενορίες της Μητροπόλεώς μας (Αγία Σοφία, Άγιος Παντελεήμονας, Άγιος Αθανάσιος Κρήνης, Αγία Τριάδα Καλλιθέας, Άγιοι Θεόδωροι Δεμενίκων, Άγιος Γεώργιος Ιτεών, Αγία Φωτεινή και Άγιος Ιωάννης Παραλίας) να γνωρίσουν τα αθλήματα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης (πινγκ πονγκ), του στίβου (ταχύτητα στα 60 μ. και άλμα εις μήκος), του ποδοσφαίρου και της καλαθοσφαίρισης (μπάσκετ) να συναγωνιστούν, να διαγωνιστούν, να χαρούν και να καλλιεργήσουν την ευγενή άμιλλα. 

Το Τουρνουά αυτό ξεκίνησε στις 10 Ιουνίου και θα τελειώσει με τους τελικούς μπάσκετ στις κατηγορίες: κορίτσια Δημοτικού, αγόρια Δημοτικού και αγόρια Γυμνασίου το Σάββατο 27 Ιουνίου 2015 στις 20:00 στο ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ των Εργατικών Κατοικιών Παραλίας. Εκεί θα γίνουν οι βραβεύσεις και οι απονομές στους νικητές. 
Είστε όλοι προσκεκλημένοι!