Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

Κοπή Βασιλόπιτας του Α.Ο. ΓΑΛΗΝΗ 2015 (video)



ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΣΤΟΝ Α.Ο. ΑΧΑΪΑΣ «ΓΑΛΗΝΗ»

Τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου, ημέρα της Υπαπαντής του Κυρίου, επέλεξε ο Α.Ο. Αχαΐας «ΓΑΛΗΝΗ» για να κόψει την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα στη φιλόξενη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Ιερού Ναού Γενεσίου Τιμίου Προδρόμου Παραλίας Πατρών.
Η ΓΑΛΗΝΗ δραστηριοποιείται στην Πάτρα τα τελευταία 19 χρόνια με τμήματα πινγκ πονγκ, ποδοσφαίρου, στίβου, μπάσκετ, βόλεϊ και τοξοβολίας και με πλούσια την πολιτιστική και ανθρωπιστική προσφορά της σε τοπικό και πανελλήνιο επίπεδο.
       Την αγιοβασιλόπιτα ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος, ο οποίος μίλησε επαινετικά για το πλούσιο και σημαντικό έργο που επιτελείται στον Α.Ο. «ΓΑΛΗΝΗ», για την προσφορά του στους νέους αλλά και την πατραϊκή κοινωνία ευρύτερα. 


Εκπρόσωπος του Δήμου στον τομέα του
Αθλητισμού κ. Καραγκούνης Κωνσταντίνος


Αντιπεριφερειάρχης Υγείας και
Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Χαροκόπος Αντώνιος

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκαν, επίσης, αθλητές και αθλήτριες της ΓΑΛΗΝΗΣ που διακρίθηκαν τη χρονιά που πέρασε σε πανελλήνιο και τοπικό επίπεδο στα αθλήματα της τοξοβολίας, του στίβου και του πινγκ πονγκ αλλά και αθλητές που διακρίθηκαν για το ήθος, την ευσυνειδησία και την αγωνιστικότητά τους στα αθλήματα του ποδοσφαίρου, του βόλεϊ και του τμήματος των ΑΜΕΑ.
Ο εκπρόσωπος των Αθλητών Βετεράνων της Α.Ο. ΓΑΛΗΝΗΣ στην Επιτραπέζια Αντισφαίριση αφιερώνει το κύπελλο νίκης στον πρόεδρο κ. Πολύκαρπο Ευθυμάκη

Εκπρόσωπος της ΠΟΦΕΠΑ κ. Σπύρος Ζορμπαλάς
Πρόεδρος του Α.Ο. ΓΑΛΗΝΗ κ. Πολύκαρπος Ευθυμάκης


Το κύπελλο της νίκης των βετεράνων
            στην περιφέρεια της Δυτικής Ελλάδας

Η εκδήλωση τίμησε ιδιαίτερα τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσόστομο για τη συμπλήρωση δέκα ετών αρχιερατείας  στη Μητρόπολη Πατρών.
       Τίμησαν με την παρουσία τους την εορταστική αυτή αθλητική εκδήλωση οι:   -Αντιδήμαρχος Αθλητικού τομέα, κ. Κων/νος Καραγκούνης
-Αντιπεριφερειάρχης Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κ. Αντώνης Χαροκόπος
-Δημοτικός Σύμβουλος, κ. Ηλίας Γεωργακόπουλος
-Επίτιμος Πρόεδρος & Ιδρυτής του Α.Ο. «ΓΑΛΗΝΗ», πρωτοπρεσβύτερος Αντώνιος Ρουμελιώτης
-Ιερείς διάφορων ναών της πόλης
-Αθλητές όλων των τμημάτων του Ομίλου με τις οικογένειές τους
-Μέλη και φίλοι της ΓΑΛΗΝΗΣ



Ο Δημοτικός Σύμβουλος Ηλίας Γεωργακόπουλος


 Ήταν μια όμορφη, ζεστή διοργάνωση κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας με εορταστικό χρώμα! Ο Α.Ο. ΓΑΛΗΝΗ ξεκινάει το 2015 με ευχές για πολλές επιτυχίες σε όλα του τα τμήματα, γαλήνη και αισιοδοξία!














Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο. ΓΑΛΗΝΗ













Μπορείτε να παρακολουθήσετε το παρακάτω βίντεο με αποσπάσματα από την Κοπή της Βασιλόπιτας