Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2024

Διήμερη Κατασκήνωση στις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Ομίλου "ΓΑΛΗΝΗ".







Αυτό το Σαββατοκύριακο, ο Αθλητικός Όμιλος Γαλήνη στα Δεμένικα Πατρών μετατράπηκε σε έναν ζωντανό τόπο χαράς και αθλητικού πνεύματος, φιλοξενώντας μια εξαιρετική διημερίδα κατασκήνωσης! Η εκδήλωση είχε σκοπό να προάγει την αγάπη για τον αθλητισμό και να ενθαρρύνει τα παιδιά και τις οικογένειές τους. 

Η κατασκήνωση προσέφερε ένα πλούσιο πρόγραμμα δραστηριοτήτων που σχεδιάστηκαν για να καλύψουν όλα τα γούστα και τις ηλικίες. Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε αθλητικά παιχνίδια, προσαρμοσμένα για να ενισχύσουν τις δεξιότητές τους ενώ διασκέδαζαν. Οι γονείς επίσης συμμετείχαν ενεργά με δραστηριότητες που τους έδωσαν την ευκαιρία να απολαύσουν την οικογενειακή αλληλεπίδραση και να δοκιμάσουν τη δική τους αθλητική ικανότητα.





Μια από τις πιο αγαπημένες στιγμές ήταν το καραόκε, όπου όλοι οι συμμετέχοντες – μικροί και μεγάλοι – έδειξαν τις φωνητικές τους ικανότητες και γέμισαν την ατμόσφαιρα με τραγούδια και γέλια. Τα αθλητικά παιχνίδια για γονείς και παιδιά δημιούργησαν αστείες στιγμές και γέλιο, ενώ οι οικογενειακοί δεσμοί ενδυναμώθηκαν μέσα από τον κοινό χρόνο παιχνιδιού.

Η συμμετοχή και η ενθουσιαστική διάθεση των παιδιών και των γονιών αποδεικνύουν πως η διημερίδα ήταν ένα πραγματικό επιτυχία. Το αθλητικό μας κέντρο γέμισε χαμόγελα και ευχάριστες αναμνήσεις, κάτι που μας κάνει να πιστεύουμε ότι τα παιδιά όχι μόνο αγάπησαν τον αθλητισμό αλλά και τον χώρο μας.









Ευχαριστούμε όλες τις οικογένειες για την χαρά και το γέλιο που έφεραν με την συμμετοχή τους. Αν σας άρεσε η εμπειρία και θέλετε να συμμετάσχετε σε περισσότερες δραστηριότητες, μην διστάσετε να εγγραφείτε στον Αθλητικό Όμιλο Γαλήνη. Καθημερινά σας περιμένουμε για εγγραφές 6 με 8 το απόγευμα στα γήπεδα μας . 

Ανυπομονούμε να σας δούμε ξανά!

Μην ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά στις φωτογραφίες από τις δραστηριότητες της κατασκήνωσης – αναμνήσεις που θα μας συντροφεύουν για καιρό!








Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2024

Κυριακή 1 Σεπτεμβρίουυ 2024

Εβδομαδιαίο  Φυλλάδιο 
«Για τους Γονείς της Ενορίας»

Ιερός Ναός Γενέσιον Τιμίου Προδρόμου Παραλίας Πατρών



Πατήστε πάνω στις φωτογραφίες για να διαβάσετε τα κείμενα

Εφημερίδα "ΔΙΨΩ" ΙΟΥΛΙΟΣ 2024

Δ Ι Ψ Ω

Από την Ελληνορθόδοξη Κοινωνία Προσώπων «ΔΙΨΩ»

Ιούλιος 2024


Διαβάστε ολόκληρη την Εφημερίδα του Ιουνίου. 
Θα την βρείτε ΕΔΩ σε μορφή ψηφιακού εντύπου.

Παραλία Πατρών ή Μαλβίδες;

 


Α.Ο. ΓΑΛΗΝΗ - Η Οικογένεια στο γήπεδο 25/8/2024